Inlogformulier

Facebook

facebook2

 

Hieronder vindt u een aantal tuinen die op dit moment te koop zijn. Zeer  binnenkort komen er nog een aantal tuinen te koop. De procedure is als volgt. Eerst worden deze tuinen te koop aangeboden aan leden of kandidaat leden. Wanneer zij geen interesse hebben worden de tuinen op deze website aangeboden. Wanneer ze op de website staan kan een ieder reageren. Op dit moment hebben wij weinig kandidaat leden. Dus heeft u interesse in een tuin dan is het verstandig u zo snel mogelijk in te laten schrijven als kandidaat lid (€ 10 per jaar). Op die manier wordt u geinformeerd zodra er een tuin te koop is en hoeft u niet te wachten totdat de tuinen via de website te koop worden aangeboden. U krijgt dan persoonlijk bericht zodra er een tuin te koop is. 

U kunt zich in laten schrijven d.m.v. het contactformulier op deze site of simpel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn in Rotterdam meerdere volkstuincomplexen waar huisjes te koop zijn. Raadpleeg hiervoor de site van de Rotterdamse Bond voor Volkstuinders RBVV

 

 image012

 

 

Op dit moment zijn er 3 tuinen te koop. 

 

image001image002Tuin 1

 

 

Tuin 15 sier- verblijfstuin 

image001image009

Blokhut 5,5 x 3,6 mtr gemaakt van 45 mm  Noors grenen. Douche, wc, kas en berging zijn aanwezig. Totaal grond oppervlakte 263m2. Zowel tuin als opstallen zijn zeer goed onderhouden en zorgen voor veel privacy en rust. In 2017 is de gehele buitenzijde geschilderd. Het dak is in 2015 geheel voorzien van Onduvilla dakpanplaten die de blokhut een landelijk aanzicht geven. De terraszijde is voorzien van zeilen met ramen en kunnen  worden opgerold. Bij neergelaten zeilen heeft men door de grote ramen ook bij slecht weer ruim zicht op tuin en omgeving.

Door de gunstige ligging van de tuin kunt u het hele jaar genieten van de zon of met een boek een schaduwplekje opzoeken bij struiken of bomen. De tuin is zeer goed onderhouden en is per seizoen ingericht. Er staan ook een aantal fruitboompjes. De gehele tuin is omheind en ideaal als u een hond heeft. Ook de naastgelegen tuinen zijn heel mooi en keurig onderhouden.

image008image007

 In het huisje bevindt zich een keuken met bovenkastjes, afzuigkap,         koelkast en inbouw gasstel. Warm water is aanwezig.

  De slaapbank kan worden uitgeschoven  tot een ruim 2 persoons bed   (180x200).   

 Met de kachel kan men in de winter het huisje inclusief het terras op een   behaaglijke manier verwarmen. 

 

De kachel alsmede het RVS afvoergassenkanaal zijn op een 100% brandveilige wijze geïnstalleerd.    

image011image010image004

Het toilet is aangebouwd en heeft een oppervlakte van 2,7 m2. Hierin bevinden zich een duoblok, de boiler, de gasfles en bergruimte.  Voor het opfrissen na het tuinieren is er aan de achterzijde een douche. Deze heeft een oppervlakte van 1,5 m2, is voorzien van een mengkraan. Het warm water wordt verzorgd door de  elektrische boiler.

De aluminium kas heeft een afmeting van 3,60 x 2,20, staat op een betonnen fundatie en is voorzien van automatische raamopeners

De berging bevindt zich aan de achterzijde en heeft een afm. 5,35 x 80 x 1.80. Links een bergplaats voor vuilniszakken

image005

 

 Kosten verhuur

De grond wordt gehuurd van de gemeente en bedraagt € 540 per jaar.

Complex

Het complex met 36 tuinen beschikt over voldoende faciliteiten zoals wifi, elektriciteit, riolering, stromend water en parkeergelegenheid. Het verenigingsgebouw wordt alleen gebruikt wanneer de leden iets organiseren. 

Prijs van de tuin

Er is een taxatierapport aanwezig. De vraagprijs inclusief inboedel € 13300

Contact

Heeft u interesse neem dan voor een geheel vrijblijvende bezichtiging contact met mij op (0641961400) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

   

Tuin 1 sier- verblijfs- moestuin

Tuin 1     Tuin 1 b

Mooie sier-, verblijfs– en moestuin.

Mooie en goed onderhouden tuin met een blokhut van 16 m2 als tuinhuisje  met een vaste luifel van 8 m2.

Rechts aan de voorkant afgeschermd door een kas van bijna 10 m2, links van de ingang verschillende struiken en vaste planten, zoals hazelnoot, vlinderstruiken en vlierbes.

In het midden een gazon (90m2), links verschillende  struiken, waaronder blauwe bes, kruisbes, stokroos, rechts een vijg, pruimen- en kersenboom, achter de pergola, tussen de hosta ’s een echte goudrenet .

Rechts naast de kas liggen 3 groentebedden, daarachter het absolute rustpunt, de grote pergola (4x4 m) begroeid met blauwe regen en druif en eronder een grote marmeren tafel.

In de blokhut een toilet en een eenvoudig keukenblok met een spoelbak en een 3-pits gaskookplaat, een koelkast, en servies/voorraadkasten.

Onder de luifel is er voldoende ruimte voor een zitje, beschut tegen weerbarstige weergoden.

Verder nog een tuinhaard, BBQ, plantenbakken, emmers, gieter en tuinslang en wat klein gereedschap.

Tuin 1 a                                   Tuin 1 c                             Tuin 1 d 

Voor de prijs van  6000,=  


De vtv Reijerwaard is een kleinschalig complex met slechts 36 volkstuinen, verscholen in het Zuiderpark. Alle tuinen zijn voorzien van riolering, stromend water, elektriciteit en WiFi

Voor informatie stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Tuin 12a moestuin

image001image002

 

 

Het grondoppervlak is 6 x 10 mtr. De huurprijs per jaar is ongeveer € 50

Op de tuin bevinden zich een berging L x D x H  360 x 100 x 110, regenvat 1000 liter, watertappunt, 2 fruitboompjes, poortje,

tegels, compostvaten.

Vraagprijs € 350

Voor informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.