Inlogformulier

Facebook

facebook2

 

Hieronder vindt u een aantal tuinen die op dit moment te koop zijn. Zeer  binnenkort komen er nog een aantal tuinen te koop. De procedure is als volgt. Eerst worden deze tuinen te koop aangeboden aan leden of kandidaat leden. Wanneer zij geen interesse hebben worden de tuinen op deze website aangeboden. Wanneer ze op de website staan kan een ieder reageren. Op dit moment hebben wij weinig kandidaat leden. Dus heeft u interesse in een tuin dan is het verstandig u zo snel mogelijk in te laten schrijven als kandidaat lid (€ 10 per jaar). Op die manier wordt u geinformeerd zodra er een tuin te koop is en hoeft u niet te wachten totdat de tuinen via de website te koop worden aangeboden. U krijgt dan persoonlijk bericht zodra er een tuin te koop is. 

U kunt zich in laten schrijven d.m.v. het contactformulier op deze site of simpel een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn in Rotterdam meerdere volkstuincomplexen waar huisjes te koop zijn. Raadpleeg hiervoor de site van de Rotterdamse Bond voor Volkstuinders RBVV

 image012

Verkocht Tuin 10

Sier– en verblijfstuin.

Goed onderhouden maar echte verblijfstuin, veel vaste verharding als betontegels, grindtegels en grind. Er staat een enigszins verborgen hobbykas van aluminium-polycarbonaat. Het is nu extra afgedekt met een dekzeil en in gebruik als schuurtje.

Een paar goed onderhouden stukken haag en bomen/struiken. Tussen beplanting houtsnippers tegen onkruid en een paar afgesloten zithoekjes.

Achter- en zijkant grenzen aan het water van het Zuiderpark. Zonnige tuin, weinig last van schaduw uit omliggende tuinen.

Op het dak is 1 zonnepaneel gemonteerd, naast de hobbykas staan nog een kunststof bergkast.

Al met al een tuin waar je direct veel plezier van hebt .

De prijs voor deze tuin is 5500,=

reijerwaard 10 2   reijerwaard 10 4

reijerwaard 10 7  reijerwaard 10 9 reijerwaard 10 12 reijerwaard 10 13

 

Verkocht Tuin 35

Sier– groente- en verblijfstuin.

Mooie en netjes onderhouden tuin met een stenen als tuinhuisje. Het tuinhuisje van 20m2 ligt beschut in het complex. Het huisje is voorzien van verschillende uitvalschermen

Naast het huisje staat een dubbele bergkast van in totaat 5,3 m2

Binnen ligt een goede tegelvloer, en alles is zeer goed onderhouden, en al het houtwerk zit goed in de verf.

De tuin is netjes goed onderhouden, Met aan de voorkant een gazonnetje aan de zij- en achterkant is ruimte gereserveerd voor groenteteelt

Rondom het huisje liggen diverse beton- en grindtegels In het huisje een toilet, wat zowel van buiteaf als van binnenuit bereikbaar is. Het huisje is voorzien van een keukenblok, en bergruimte.

Al met al een tuin waar je direct veel plezier van hebt en die vooralsnog weinig onderhoud vraagt.

De prijs voor deze tuin is 5000,=

reijerwaard 35 6 reijerwaard 35 7

reijerwaard 35 2 

reijerwaard 35 4

Te Koop Tuin 26

Sier– groente- en verblijfstuin.

Mooie en zeer goed onderhouden tuin met een stenen tuinhuisje. Het tuinhuisje meet 16 m2 en ligt beschut in het complex.

Het huisje zelf is aan de achterkant voorzien van een uitvalscherm. Naast het huisje staat een tuinkas van 3,8 x 2,4 m Binnen ligt een goede tegelvloer, en alles is zeer goed onderhouden, en al het hardhoutwerk zit goed in de verf. In het huisje een eenvoudig keukenblok met een losse koelbox, en een van binnenuit bereikbaar toilet. De tuin van 250 m2 ligt er als een zonnetje bij. Aan de voorkant een siertuindeel met onder meer een gazon, rozen en fruitbomen. Aan de zij- en achterkant een uitgebreid moestuindeel, netjes ingedeeld in bedden Rondom het huisje liggen grindtegels. Buiten staat nog een gereedschapskist een compostbak, een broeibak en een grote regenton. In de koop wordt het nodige tuingereedschap meegenomen Al met al een tuin waar je direct veel plezier van hebt en die vooralsnog weinig onderhoud vraagt.
De prijs voor deze tuin is € 7000

20161214 140337 kopie

20161214 140405 kopie

20161214 140345 kopie


De vtv Reijerwaard is een kleinschalig complex met slechts 36 volkstuinen, verscholen in het Zuiderpark. Alle tuinen zijn voorzien van riolering, stromend water, elektriciteit en WiFi

Voor informatie stuur een email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.